Diensten

Onze dienstverlening bestaat uit drukwerkinkoop en -begeleiding, tot en met levering van de oplage aan uw adres. Opdrachtgevers komen hoofdzakelijk uit Nederland, productiepartners bevinden zich voornamelijk in Europa en soms daarbuiten. Tot onze opdrachtgevers rekenen wij o.a. uitgeverijen, reclamebureaus, grafisch vormgevers, drukkerijen, auteurs die hun boeken in eigen beheer uitgeven, retailers en non-profit organisaties.

Quality Dots is onafhankelijk. Een belangrijke eigenschap: zo kunnen we steeds die productiepartner kiezen die de beste ‘papieren’ heeft voor de specificaties van juist uw drukwerkproductie.

Afspraak is afspraak. En die afspraken leggen we vast. U kunt dus altijd nalezen wat we afgesproken hebben over b.v. specificaties, planningen en prijzen. Vragen over facturen komen bij ons dan ook eigenlijk niet voor. Dit klinkt basaal, maar we horen geregeld van onze opdrachtgevers terug dat we ons ook op dit punt weten te onderscheiden.

Er zijn maar weinig grafische producten die we niet kunnen aanbieden, hoewel alles wat online drukkers aanbieden niet primair onze markt is. Daarin kunnen we onze toegevoegde waarde onvoldoende bieden. Tenzij de oplagen wat groter worden, dan kunnen we weer wel interessante voorstellen doen voor de standaard producties die online drukkerijen aanbieden.

In de breedte van producten die we u kunnen bieden bestaat ons specialisme uit boekproducties en producten die technisch gezien veel weg hebben van boeken (alles met een ‘rug’ zeggen we weleens). Zoals boeken in alle soorten en maten, catalogi, agenda’s, scheurkalenders, journals, almanakken, dagboeken, inspiratieboeken, manuals en gebruikershandleidingen. Ook periodieken en magazines, de prepostale handling van tijdschriften en korting op de daarmee gepaard gaande portokosten. Tevens bedrukte ringbanden en ordners, verpakkingsdrukwerk, verzendverpakkingen, displays, direct mail, (kartonnen) enveloppen en huis-aan-huis drukwerk. Dit overzicht is niet uitputtend. Heeft u een grafisch product dat u wilt laten produceren dat hier niet bij staat, neem dan hier contact met ons op om de mogelijkheden te onderzoeken.

Softcover1.jpg

Softcover drukken

Agenda5-kopie-2.jpg

Agenda drukken

Almanak

Almanak drukken

Catalogus-lezen.jpg

Catalogus drukken

Hardcover-boeken.jpg

Hardcover drukken

Huizenboek1.jpg

Inspiratieboek drukken

Boeken bedrukken

Boeken drukken overig

Drukkerij goedkoop drukken

Overig drukwerk

uitgeven in eigen beheer

Boek schrijven?

Van plan om een boek te gaan schrijven of nog midden in de script fase? Nog niet het juiste idee voor je boek qua uitvoering gevonden? Neem dan vrijblijvend contact op met Quality Dots!

Quotes

Bij Joost leg ik vaak de wat meer bijzondere producten neer, zoals laatst een ECG liniaal voor een klant uit de medische wereld. Joost levert snel, is vriendelijk en blijft onder alle omstandigheden rustig, wat mij het vertrouwen geeft dat het goed komt.

Albert

Albert

Quality Dots heeft meerdere drukwerken voor mij begeleid en verzorgd waarbij Joost altijd behulpzaam was en prettige communicatie had. Hij zocht ook altijd naar oplossingen wanneer ik iets met spoed nodig had. Ik ben erg tevreden over Quality Dots en beveel samenwerking met Joost aan.

Gor

Gor

  • Quality Dots B.V.
  • Kobalt 16A
    3894 DC Zeewolde
  • IBAN NL74RABO0117022918
  • KvK 52602028
  • BTW 850516961B01