Diensten

Onze dienstverlening bestaat uit drukwerkinkoop en -begeleiding, tot en met levering van de oplage aan uw adres. Opdrachtgevers komen hoofdzakelijk uit Nederland, productiepartners bevinden zich voornamelijk in Europa en soms daarbuiten. Tot onze opdrachtgevers rekenen wij o.a. uitgeverijen, reclamebureaus, grafisch vormgevers, drukkerijen, auteurs die hun boeken in eigen beheer uitgeven, retailers en non-profit organisaties.

Quality Dots is onafhankelijk. Een belangrijke eigenschap: zo kunnen we steeds die productiepartner kiezen die de beste ‘papieren’ heeft voor de specificaties van juist uw drukwerkproductie.

Afspraak is afspraak. En die afspraken leggen we vast. U kunt dus altijd nalezen wat we afgesproken hebben over b.v. specificaties, planningen en prijzen. Vragen over facturen komen bij ons dan ook eigenlijk niet voor. Dit klinkt basaal, maar we horen geregeld van onze opdrachtgevers terug dat we ons ook op dit punt weten te onderscheiden.

Er zijn maar weinig grafische producten die we niet kunnen aanbieden, hoewel alles wat online drukkers aanbieden niet primair onze markt is. Daarin kunnen we onze toegevoegde waarde onvoldoende bieden. Tenzij de oplagen wat groter worden, dan kunnen we weer wel interessante voorstellen doen voor de standaard producties die online drukkerijen aanbieden.

In de breedte van producten die we u kunnen bieden bestaat ons specialisme uit boekproducties en producten die technisch gezien veel weg hebben van boeken (alles met een ‘rug’ zeggen we weleens). Zoals boeken in alle soorten en maten, catalogi, agenda’s, scheurkalenders, journals, almanakken, dagboeken, inspiratieboeken, manuals en gebruikershandleidingen. Ook periodieken en magazines, de prepostale handling van tijdschriften en korting op de daarmee gepaard gaande portokosten. Tevens bedrukte ringbanden en ordners, verpakkingsdrukwerk, verzendverpakkingen, displays, direct mail, (kartonnen) enveloppen en huis-aan-huis drukwerk. Dit overzicht is niet uitputtend. Heeft u een grafisch product dat u wilt laten produceren dat hier niet bij staat, neem dan hier contact met ons op om de mogelijkheden te onderzoeken.

Softcover drukken

Agenda drukken

Almanak

Almanak drukken

Catalogus drukken

Hardcover drukken

Inspiratieboek drukken

Boeken bedrukken

Boeken drukken overig

Drukkerij goedkoop drukken

Overig drukwerk

uitgeven in eigen beheer

Boek schrijven?

Van plan om een boek te gaan schrijven of nog midden in de script fase? Nog niet het juiste idee voor je boek qua uitvoering gevonden? Neem dan vrijblijvend contact op met Quality Dots!

Quotes

Quality Dots is zeer aan te bevelen. Ze gaan op je wensen in, begeleiden het hele proces en leveren goed werk af. Zo wordt steeds naar de juiste oplossing gekeken. We zijn er zeer tevreden mee.

Raphael

Raphael

Quality Dots is prettig om mee samen te werken. Ze reageren snel, zijn professioneel, leveren goede resultaten en ze zijn nog betaalbaar ook!

Coen

Coen

  • Quality Dots B.V.
  • Kobalt 16A
    3894 DC Zeewolde
  • IBAN NL74RABO0117022918
  • KvK 52602028
  • BTW 850516961B01