Overig drukwerk

Het moet wel heel gek lopen willen wij uw idee├źn niet kunnen realiseren op grafisch vlak. Onderstaand laten we u een paar voorbeelden zien, misschien inspireren ze u. Maar informeer vooral naar producten die u niet in onderstaand, nooit compleet overzicht aantreft. We komen er vast samen uit!
Ringband ordner losbladig

Ringbanden (ordners) en toebehoren kunnen in zeer uiteenlopende verschijningsvormen geproduceerd worden. Klassiek is de uitvoering met kartonnen kern en met een omplakt, gelamineerd drukvel. Insteek hoekstukken of vakjes voor visitekaartjes kunnen tot de opties behoren, evenals een grijpgat in de rug of tabbladen bij de losbladige inhoud. Een luxe, beschermende opbergcassette kan toegevoegd worden. Naast de ringband/ordner zijn varianten mogelijk zoals opberg cassettes die ook veelal geproduceerd worden met omplakt karton, waarbij o.a. magneetsluitingen, klittebandsluitingen of sluitelastieksluitingen tot de mogelijkheden behoren. Ringbanden en ordners kunnen ook van andere materialen geproduceerd worden, waaronder kunststof.OpbergcassetteKunststof ringband ordnerRingband oognietjes inhoudSpellen in allerlei soorten en maten behoren ook tot het productenpalet dat we u kunnen bieden. Speelkaarten en bordspellen zijn bijvoorbeeld klassiekers die het ook als relatiegeschenk goed doen.Spellen memory kaarten Nederlandse Spellen Fabriek NSFOok kunststofproducten laten zich prima bedrukken. Wobblers, kunststof cards en tafelkaarten zijn slechts enkele voorbeelden van producten die langer mee moeten gaan en tegen een stootje en tegen vocht moeten kunnen.Zeefdruk kunststof bedrukkenHolografische substraten en magnetische materialen bedrukken is een specialisme waar wij ook op maat producten in aanbieden. Magnetische bedrukte producten zijn tegen opvallend lage kosten te produceren, zijn eye-catchers en blijven lang hangen!Magnetisch bedrukkenEen bureaukalender gaat een jaar lang mee en blijft de hele dag onder de attentie. Reden waarom zo'n relatief goedkoop artikel ook geregeld ingezet wordt als relatiegeschenk. We maken ze in alle soorten en maten. Tip: maak er een verjaardagskalender van, die gaat veel langer dan een jaar mee.

Bureaukalender burokalenderVerpakkingen en displays bieden we op maat aan, geheel naar uw wensen en eisen. Informeer eens naar de mogelijkheden. We bieden ze tegen scherpe tarieven aan.Doosje met foam interieurMassief kartonnen doos/dekselEen cassette of foedraal biedt bescherming voor de producten die erin bewaard worden. Dit product wordt ook wel toegepast voor verzamelingen van producten die samen bewaard moeten worden.

Cassette foedraalEnveloppen bieden we aan in een keur aan formaten en uitvoeringen. Van kleine tot extreem grote oplagen. Scheurkalenders zijn door de tijden heen een blijvertje gebleken. Elke dag een nieuwe pagina om te lezen en af te scheuren. Met of zonder boorgaten en/of perforaties, u zegt het maar.Enveloppen bedrukken

Scheurkalenders zijn een blijvertje gebleken, al heel lang. Dat is ook niet zo heel gek. Elke dag een nieuwe pagina met een leuke, verrassende of inspirerende tekst. We maken ze in allerlei uitvoeringen. Eenzijdig of tweezijdig bedrukt, met of zonder boorgaten en perforaties.

Scheurkalenders Wilco Wohrmann

  • Quality Dots B.V.
  • Kobalt 16A
    3894 DC Zeewolde
  • IBAN NL74RABO0117022918
  • KvK 52602028
  • BTW 850516961B01