magazines drukken

Bij deze categorie spelen specifieke onderwerpen een rol vanuit productieoogpunt gezien. Formaat en gewicht zijn belangrijk, maar ook wat u beoogt met het magazine krijgt aandacht. Hoe lang de uitgave moet meegaan kan bepalend zijn bij de keuze van materialen en wijze van afwerken. Maar daarmee zijn we er nog niet. Vaak volgt aansluitend verspreiding, waarbij portokosten en eisen die b.v. PostNL stelt belangrijke aandachtspunten vormen, om onnodig hoge kosten te vermijden. Ook hierin kijken we verder dan alleen drukken en afwerken. Wij adviseren en leggen keuzes voor, u kiest uiteindelijk wat voor u het beste is.

periodieke uitgaven drukken
Quotes

Ik heb het werken met Quality Dots als zeer prettig ervaren. Ze zijn vakkundig, voorzien je van de juiste tips. Ze zijn behulpzaam en denken goed mee om tot een mooi resultaat te komen!

Chris

Chris

Wij hebben al meerdere keren heel fijn met Joost samengewerkt. Joost denkt mee, reageert snel en adequaat en zorgt ervoor dat elke order tot een goed einde wordt gebracht. Samenwerken met iemand die zo betrokken is als Joost neemt een stukje zorgen weg en geeft vertrouwen. Kortom; wij zijn heel blij met Quality Dots!

Marion

Marion

  • Quality Dots B.V.
  • Kobalt 16A
    3894 DC Zeewolde
  • IBAN NL74RABO0117022918
  • KvK 52602028
  • BTW 850516961B01