magazines drukken

Bij deze categorie spelen specifieke onderwerpen een rol vanuit productieoogpunt gezien. Formaat en gewicht zijn belangrijk, maar ook wat u beoogt met het magazine krijgt aandacht. Hoe lang de uitgave moet meegaan kan bepalend zijn bij de keuze van materialen en wijze van afwerken. Maar daarmee zijn we er nog niet. Vaak volgt aansluitend verspreiding, waarbij portokosten en eisen die b.v. PostNL stelt belangrijke aandachtspunten vormen, om onnodig hoge kosten te vermijden. Ook hierin kijken we verder dan alleen drukken en afwerken. Wij adviseren en leggen keuzes voor, u kiest uiteindelijk wat voor u het beste is.

periodieke uitgaven drukken
Quotes

Na een jarenlange relatie kan ik niet anders dan zeer tevreden zijn met Quality Dots. Scherpe prijzen, en vóór alles een snelle service en communicatie maken dat ik Quality Dots voor 100% kan aanbevelen!

Hoite

Hoite

We doen al jaren graag zaken met Quality Dots. Goed advies, behulpzaamheid, goede kwaliteit tegen de best haalbare prijs. De klant staat voorop, belangrijk bij bestellingen die tijdigheid en kwaliteit moeten combineren.

Ruben

Ruben

  • Quality Dots B.V.
  • Kobalt 16A
    3894 DC Zeewolde
  • IBAN NL74RABO0117022918
  • KvK 52602028
  • BTW 850516961B01