Boeken-overig.jpg

Over ons

Quality Dots, uw partner voor boekproducties, periodieken en andere drukwerkproducties

Een schat aan kennis en ervaring staan u ter beschikking. Door ons in te schakelen als specialist vaart u om de kliffen en ondieptes heen die u tegen kunt komen in het grafische productieproces. Dus neem hier contact op met Quality Dots en profiteer van de voordelen die wij u daarbij kunnen bieden!

Kwaliteit en service zijn belangrijk, maar ook de kosten spelen een niet onbelangrijke rol. We kijken daarbij niet alleen naar de kosten van het drukwerk zelf, we kijken ook breder. Moet uw drukwerk verstuurd worden? Wat voor verzendverpakking is dan slim om te kiezen? En in welke mate kunt u besparen op portokosten, door te profiteren van korting die Quality Dots u kan bieden door volumecontracten die we overeengekomen zijn met verspreiders? Weten wat u kunt besparen? Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

Quality Dots richt zich op opdrachtgevers die blijvend resultaat willen als het gaat om verlaging van de totale drukwerkkosten. Streven naar de hoogst haalbare kwaliteit van het drukwerk is hierbij een constant aandachtspunt. U kunt rekenen op advies van het begin tot het eind van het traject, waarbij we verder kijken dan sec de productie van het product. Wat wilt u bereiken met uw product en welke bijdrage kunnen wij daarbij leveren? Zo dient een kookboek dat in de keuken gebruikt gaat worden aan andere eisen te voldoen dan een catalogus met navigatiefuncties. En als een boek met verzendverpakking te groot zou worden voor een busstuk, dan adviseren we hoe een belstuk voorkomen kan worden.

Quality Dots is aangesloten bij brancheorganisatie Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen KVGO en hanteert de Leveringsvoorwaarden voor de Grafimediabranche.

grafische producties
Quotes

Quality Dots denkt altijd met ons mee. Het resultaat is drukwerk dat volledig aan onze wensen voldoet.

Stein

Stein

Na een jarenlange relatie kan ik niet anders dan zeer tevreden zijn met Quality Dots. Scherpe prijzen, en vóór alles een snelle service en communicatie maken dat ik Quality Dots voor 100% kan aanbevelen!

Hoite

Hoite

  • Quality Dots B.V.
  • Kobalt 16A
    3894 DC Zeewolde
  • IBAN NL74RABO0117022918
  • KvK 52602028
  • BTW 850516961B01