Boeken

U wilt een boek laten drukken, maar welke keuzes kunt u daarbij het beste maken? Kijk eens in uw boekenkast en u ziet dat maar weinig boeken op elkaar lijken qua uitvoering. Dat heeft zo zijn redenen. Welke? Vraag het boekenwurm Quality Dots en u bent snel een stuk wijzer. We helpen u graag verder!

hardcover boek drukken

Hardcover

Typerend voor een hardcover boek is dat het omslag iets groter is dan het binnenwerk en dat er bordkarton kernmateriaal in het omslag verwerkt is, wat het omslag onbuigzaam maakt.

softcover drukken

Softcover

Een softcover boek wordt ook wel een paperback genoemd. Kenmerkend voor dit type boek is dat het een buigzaam, flexibel omslag heeft en dat de rug altijd recht is. Het omslag heeft hetzelfde formaat als het binnenwerk boekblok.

Boekproducties allerlei

Overig boeken

Als het gaat om de mogelijkheden op het gebied van afwerken van een boek of gelijkaardig product dan zijn er naast de hoofdstromen hard- en softcover nog tal van andere smaken mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan wire-o, kartonnen (kinder-)boeken, flexicover/integraalband, Zwitserse afwerking, losbladig. En nog veel meer...

  • Quality Dots B.V.
  • Kobalt 16A
    3894 DC Zeewolde
  • IBAN NL74RABO0117022918
  • KvK 52602028
  • BTW 850516961B01