magazines drukken

Bij deze categorie spelen specifieke onderwerpen een rol vanuit productieoogpunt gezien. Formaat en gewicht zijn belangrijk, maar ook wat u beoogt met het magazine krijgt aandacht. Hoe lang de uitgave moet meegaan kan bepalend zijn bij de keuze van materialen en wijze van afwerken. Maar daarmee zijn we er nog niet. Vaak volgt aansluitend verspreiding, waarbij portokosten en eisen die b.v. PostNL stelt belangrijke aandachtspunten vormen, om onnodig hoge kosten te vermijden. Ook hierin kijken we verder dan alleen drukken en afwerken. Wij adviseren en leggen keuzes voor, u kiest uiteindelijk wat voor u het beste is.

periodieke uitgaven drukken
Quotes

Quality Dots heeft meerdere drukwerken voor mij begeleid en verzorgd waarbij Joost altijd behulpzaam was en prettige communicatie had. Hij zocht ook altijd naar oplossingen wanneer ik iets met spoed nodig had. Ik ben erg tevreden over Quality Dots en beveel samenwerking met Joost aan.

Gor

Gor

We werken al langere tijd samen met Quality Dots voor ons drukwerk. Joost voert niet alleen de opdracht uit, maar denkt ook mee in het proces en schakelt snel. Dit werkt erg prettig!

Klaske

Klaske

  • Quality Dots B.V.
  • Kobalt 16A
    3893 DC Zeewolde
  • IBAN NL74RABO0117022918
  • KvK 52602028
  • BTW 850516961B01