Welkom op de website van Quality Dots

Bij ons krijgt u kwaliteitsverbetering, structurele kostenbesparingen en kortere doorlooptijden voor uw drukwerkproducties. Hoe we dat doen? Door met specialistische kennis en een brede oriëntatie op de internationale grafische markt uw drukwerkopdrachten op de juiste plaats te laten uitvoeren.

Wij kunnen uw grafische producten laten produceren op juist die machines die daarvoor het meest efficiënt zijn. Wij richten ons daarbij primair op buitenlandse productiebedrijven, waar het kostenniveau doorgaans substantieel lager ligt, terwijl de kwaliteit allerminst onderdoet voor die van binnenlandse producenten. Dankzij deze kennis en contacten zorgen wij voor een aanzienlijke besparing op de productiekosten en kortere doorlooptijden.

Kennis van het product, kennis van de (on-)mogelijkheden van productiemiddelen en kennis van de internationale markt vormen de basis. Volumeposities bij specialistische productiebedrijven helpen het kostenpeil verder te verlagen. Ruim drie decennia aan theoretische kennis, opleiding en praktijkervaring staan u ter beschikking. Dus neem contact op met Quality Dots en profiteer van de voordelen die wij u kunnen bieden!