Schoenmaker blijf bij je leest

Daarom komt Quality Dots pas in actie als een drukgereed PDF bestand klaar is. Vormgeving en DTP en alle stappen die daarvoor liggen, kunnen veel beter door andere professionals gedaan worden. Creativiteit, ontwerp en opmaak gaan vooraf aan de productie. Echter, Quality Dots weet wel heel goed wat nodig is om in de productiefase maximaal te kunnen presteren voor een perfect eindproduct. Een goed contact met de vormgever is daarom van belang, zodat we passend advies kunnen geven over de juiste documenteigenschappen, geschikte papiersoorten, afwerkingsmogelijkheden en dergelijke.

Aan de achterkant van het grafisch productieproces volgt veelal een logistiek proces. Actuele kennis van de (internationale) postmarkt is uiteraard aanwezig. Ook op het gebied van geadresseerde verspreiding kunnen wij u prima adviseren.

Quality Dots is niet gebonden aan welk grafisch proces of welke leverancier dan ook. Doordat wij zelf niet beschikken over eigen productiemiddelen, noch afhankelijk zijn van bepaalde producenten, kunnen we steeds de meest geschikte productiewijzen en -middelen voor u selecteren.