Bedrijfsprofiel

Quality Dots richt zich op ondernemingen die blijvend resultaat willen als het gaat om verlaging van de totale drukwerkkosten. Dus niet alleen besparen op inkoopfacturen, maar ook het terugdringen van de grijze kosten die gepaard gaan met het inkoopproces van drukwerk. Verhoging van de kwaliteit van het drukwerk is hierbij een constant aandachtspunt.

Onze dienstverlening is te verdelen in twee niveaus: drukwerkinkoop en -begeleiding op orderniveau enerzijds en consultancy op strategisch niveau anderzijds. Opdrachtgevers komen voornamelijk uit Nederland, productiepartners daarentegen bevinden zich in verschillende landen in Europa en daarbuiten.

In het DNA-profiel van Quality Dots zit een eigenschap opgesloten die maakt dat goede doelen een streepje voor hebben. Afhankelijk van de doelstellingen van de betreffende opdrachtgever zijn additionele voordelen bespreekbaar.

Quality Dots is onafhankelijk. Een belangrijke eigenschap: zo kunnen we steeds die productiepartner kiezen die de beste ‘papieren’ heeft voor de specificaties van uw drukwerkproductie.